Ședință de Consiliu Local cu suspans

Ședință de Consiliu Local cu suspans

Dimensiune text

 

 

Vineri, 29 iunie, cei 21 de consilieri locali romașcani au fost convocați de îndată în ședință, pentru a aproba două proiecte urgente de hotărâre ce vizau depunerea unui proiect pentru accesarea de fonduri europene în vederea construirii unei grădinițe în cartierul Favorit, pe strada Victor Hugo. Deși ședința ar fi trebuit să țină doar 2-3 minute, consilierii au petrecut mai bine de 15 minute în sala de Consiliu, așteptând să se facă cvorumul necesar.

Doar 13 consilieri au fost inițial prezenți în sală, dar, fiind vorba de un proiect de patrimoniu, era necesară prezența a 14 consilieri. De la PSD a lipsit un singur consilier, motivat, în timp ce de la PNL au venit doar jumătate din aleșii în funcție. După câteva telefoane și multă răbdare, consilierul PNL Dana Păiuș a venit la ședință, a salvat situația și cele două proiecte au întrunit votul Consiliului Local.

În luna iunie, consilierii locali au fost convocați la cinci ședințe din care două de îndată, două extraordinare și ședința ordinară a lunii.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0