Articol publicat în data de: mie, 05 Oct 2016Ședinţă de Consiliu Local cu daruri

 

Toţi aleşii locali romaşcani au fost prezenţi miercuri, 5 octombrie, la şedinţa de îndată a forului legislativ, cu excepţia consilierului local PSD Constantin Holban. Cum pe ordinea de zi a fost un singur proiect de hotărâre, unul privind rectificarea de buget, votul a mers ca uns.

După închiderea şedinţei de un minut, viceprimarul Lucian Micu, în numele conducerii Primăriei Roman (primarul Laurenţiu Leoreanu se află în concediu), i-a felicitat pe dascălii şi elevii pentru Ziua Educaţiei, sărbătorită anual pe 5 octombrie. De asemenea, viceprimarul le-a înmânat consilierilor locali care sunt şi profesori câte un trandafir alb şi un cadou cu simbolurile municipiului, un semn de carte cu drapelul României, precum şi o agendă. Din Consiliul Local fac parte profesorii: Daniela Păiuş, Roxana Iorga, Daniela Suman – de la PNL şi Ilie Boloca şi Radu Curpăn – de la PSD.

 

consiluil-local-cl-sedinta-de-indata-ziua-educatiei-01

consiluil-local-cl-sedinta-de-indata-ziua-educatiei-02

consiluil-local-cl-sedinta-de-indata-ziua-educatiei-03

consiluil-local-cl-sedinta-de-indata-ziua-educatiei-04

consiluil-local-cl-sedinta-de-indata-ziua-educatiei-05

consiluil-local-cl-sedinta-de-indata-ziua-educatiei-06

 

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>