Ședință de Consiliu Local aproape de eșec

Ședință de Consiliu Local aproape de eșec

 

cl-consiliul-local-sedinta-21octombrieCam șapte minute au așteptat 13 consilieri locali să mai vină un coleg pentru ca ședința de îndată, anunțată vineri pentru vineri, să aibă cvorum, și tot șapte minute a și durat. Situația a fost salvată de consilierul local PNL Daniela Suman, care a sosit în ultima clipă, astfel încât ședința s-a putut ține. Dar nu toți au fost și interesați de ce s-a votat.

De la ședință au lipsit, motivat, consilierii: Ilie Boloca, Iulia Havrici și Constantin Holban – de la PSD și Lucian Micu, Andrei Fron, Bogdan Andrieș și Constantin Ghica – de la PNL.

Șapte proiecte de hotărâre au fost pe ordinea de zi, cele mai importante vizând realizarea sensului giratoriu, pentru care s-a obținut finanțarea de la Ministerul Dezvoltării Regionale, și o reluare a procedurii de reabilitare termică a blocurilor, deoarece s-au modificat iar ghidurile de finanțare. Toate proiectele au trecut cu unanimitate de voturi.

Cel puțin un consilier – Miluță Scutaru, de la PNL – a fost interesat și de pagina sa de Facebook, dar și în mandatul anterior – de data aceasta de la PSD – am avut un ales local care venea rar la ședințe și când venea – nu apuca să voteze din cauza interesului manifestat tot pentru Facebook.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0