Secretarul comunei Bozieni predă ştafeta

Dimensiune text

După 35 de ani de activitate, secretarul Primăriei Bozieni a ieşit la pensie. Dorel Bălţătescu a urcat toate treptele profesionale ale administraţiei publice.

Înainte de 1990 a ocupat şi funcţia de viceprimar al comunei Bozieni. A absolvit cursurile Facultăţii de Administraţie Publică la 63 de ani. Autorităţile locale de la Bozieni îl consideră o adevărată „bază de date”, motiv pentru care primarul comunei, Doinel Grumezescu, l-a făcut consilierul său personal. „Experienţa dobândită de secretarul comunei în administraţia publică ne poate ajuta foarte mult, mai ales pe legea fondului funciar, unde întâmpinăm cele mai dificile situaţii”, a spus primarul Grumezescu (foto).

Postul de secretar a fost scos la concurs. Lupta pentru ocuparea acestui post se va da între un localnic, angajat al Primăriei Bozieni, şi un romaşcan. Concursul se va desfăşura la Bucureşti, în această săptămână. Din comisia de examinare vor face parte doi angajaţi ai Asociaţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, un reprezentant al Prefecturii Neamţ, precum şi secretarii comunelor Pânceşti şi Poienari.COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Felicitari si pensie indelungata.35 de ani de munca sunt o realizare si e o viata de om, bravo.

  • matilda 6 ani

    In articol vorbiti de secretarul comunei, dar dati o poza cu primarul? Bravo!