Sebastian Burduja, candidat independent susţinut de PACT la Camera Deputaţilor

Sebastian Burduja, candidat independent susţinut de  PACT la Camera Deputaţilor

Dimensiune text

 

pact-sebastian-burduja-02Preşedintele PACT, Sebastian Burduja, a anunţat că va candida la funcţia de deputat în judeţul Neamţ ca independent, dar susţinut de formaţiunea menţionată. Tot în Neamţ, profesorul Andrei Carabelea, preşedintele Asociaţiei Sens Civic şi secretar general PACT, va candida la Senat.

„Sunt nemţean şi provin dintr-o familie cu o tradiţie îndelungată de preoţi şi învăţători din judeţul nostru. Rădăcinile noastre sunt în Piatra Neamţ, Borniş, Dochia, Ghigoieşti şi Roznov. După 12 ani de muncă şi studii în străinătate, m-am întors definitiv acasă”, a anunţat Sebastian Burduja într-un mesaj video.

Sebastian Burduja este unul dintre cei şapte candidaţi independenţi pe care PACT îi va susţine la alegerile parlamentare. Acesta are şi câteva propuneri, printre care confiscarea averilor obţinute ilegal şi triplarea pedepselor pentru corupţie şi alte infracţiuni, rechizite şcolare gratuite şi acordarea unei mese calde zilnic elevilor din grădiniţe şi şcoli, investirea a doi lei de la stat pentru fiecare leu repatriat şi includerea Cetăţii Neamţului şi a mănăstirilor în circuitele turistice internaţionale.

Burduja a absolvit universităţile Stanford şi Harvard din Statele Unite şi a lucrat trei ani de zile pe proiecte de dezvoltare în sectorul privat, la o importantă firmă de consultanţă şi la Banca Mondială.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0