Seară de vals în atmosferă Belle Epoque, la Castelul Miclăușeni

Seară de vals în atmosferă Belle Epoque, la Castelul Miclăușeni

 

castelul miclauseni 01„Dăruiește-ți o seară de vals într-o atmosferă Belle Epoque”, este invitația lansată de reprezentanții Castelului Miclăușeni pentru sâmbătă, 18 februarie.

Sâmbătă, cazarea se va face între orele 15.00 – 15.30. De la ora 16.00 invitații vor putea vizita castelul, apoi vor putea servi tradiționalul ceai de la ora 5. Între orele 18.00 și 19.00, instructorul Romeo Iulian Tănasă, de la Clubul Sportiv Adamas Bacău, îi va ajuta pe invitați să exerseze pașii de vals. De la ora 20.00 se va servi cina, „conform etichetei Sturdzeștilor”, apoi se va desfășura un concurs de vals cu premii. Seara se va încheia în jurul orei 23.30, cu un foc de tabără și vin fiert.

„O seară pentru tine, un dar de prietenie, timp de calitate și ospitalitate moldovenească! Vă rugăm să aveți la dumneavoastră vestimentație comodă pentru atelierul de vals și o ținută elegantă pentru seară. Pentru momentele petrecute în Castel, persoanele mai friguroase sunt rugate să aibă la îndemână un șal sau alt obiect vestimentar călduros. Duminică, 19 Februarie, vă așteptăm la micul dejun în intervalul 9.00 – 10.00, iar dacă doriți să mai zăboviți duminică, ne bucurăm. Decazarea se poate face până la orele 17.00”, precizează reprezentanții Castelului Miclăușeni. Detalii despre costuri și rezervări pot fi găsite pe pagina Castelului Miclăușeni.

Castelul Miclăuşeni este unul dintre cele mai romantice castele din România şi, în prezent, este în proces de restaurare. De-a lungul timpului, clădirea a suferit din cauza agresiunilor armatei sovietice şi ale autorităţilor comuniste. Aflat acum în proprietatea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, Castelul de la Miclăușeni primește în fiecare an mii de vizitatori, pentru vizite ale parcului, mănăstirii și castelului sau în cadrul evenimentelor culturale organizate periodic, fondurile obținute fiind folosite pentru restaurarea edificiului. Castelul Sturdza de la Miclăușeni a fost inclus, la începutul acestui an, de către revista de turism și călătorii The Culture Trip, printre cele mai frumoase castele din România și, chiar, din întreaga Europă.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0