Prima paginăSocial

Se „șterg” trecerile pentru pietoni de la Profi și OMV

Se „șterg” trecerile pentru pietoni de la Profi și OMV

Dimensiune text

 

 

Ultimele decizii luate de Comisia de circulație de la nivelul municipiului Roman au condus la dispariția a două treceri pentru pietoni. Este vorba despre trecerea pentru pietoni de pe strada Oituz, din dreptul magazinului Profi, rămânând active celelalte două treceri pentru pietoni din zonă. De asemenea, prin schimbarea semaforizării din intersecția de la Gară, a fost eliminată și trecerea pentru pietoni de la OMV.

„În ceea ce privește Comisia de circulație, așa cum știți, s-a anulat trecerea pentru pietoni de pe strada Oituz, cea care mergea spre complexul comercial, urmând ca din această săptămână să anulăm efectiv cu vopsea această trecere pentru pietoni, eliminăm și indicatoarele și traversarea se va putea face doar pe cele două treceri de pietoni de la semafor, fie cea de la fostul complex UPC. De asemenea, vom marca cu vopsea neagră și trecerea pentru pietoni de la OMV, care a fost anul trecut”, a declarat primarul Lucian Micu.

De săptămâna trecută, în Roman există și două sensuri unice noi, pe strada Ion Ionescu de la Brad, pe tronsonul dinspre strada Bradului înspre strada Sucedava, și pe strada 1 Mai, care are sens unic dinspre strada Sucedava spre strada Ștefan cel Mare. Autoritățile spun că, o perioadă de timp, echipajele Poliției fac informări conducătorilor auto și pietonilor cu privire la aceste modificări, dar nu aplică și amenzi.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0