Se repară puntea spre Cotu Vameș

Se repară puntea spre Cotu Vameș

 

punte Cotu VamesPuntea de la Cotu Vameș a rămas, până la urmă, în administrarea municipiului Roman, proiectul este gata, bani nu sunt, dar autoritățile spun că repararea ei va începe în acest an.

Contractul de lucrări se va încheia în acest an, spune city managerul Ovidiu Bojescu: „Lucrările vor începe în acest an, dar nu putem spune și că le vom finaliza anul acesta, pentru că nu avem finanțare. Proiectul este gata, dar nu am avut finanțare. Reparația costă în jur de 200.000 de lei, cu schimbarea unor stâlpi, se vor reface pilonii și se va aplica vopsea zincată. Iluminatul punții nu intră în acest proiect, pentru asta avem nevoie de o rectificare pozitivă”.

Pe puntea de la Cotu Vameș trec zilnic sute de persoane. Autoritățile au gândit modernizarea ei și în virtutea faptului că pe Moldova a fost construită microhidrocentrala, iar pe viitor se are în vederea amenajarea falezei și a unui lac de agrement.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • …HAHAHA……SE SCHIMBA NISTE PILONI SI SE DA CU VOPSEA……!!!??? HALAL REPARATII SE FAC !

    • Se inlocuiessc traversele putrede, dar daca se schimba si niste piloni, ce sa-i mai faca?

      • Daca se schimba traversele……E OK….!Trebuie gasita o metoda de legare intre ele…..iar materialul din care sunt facute sa fie cat mai dur (rezistent).