Se refac trotuarele de pe strada Anton Pann

Dimensiune text

Săptămâna aceasta încep lucrări de refacere a trotuarelor de pe strada Anton Pann.

Luni a început, în Roman, o nouă lucrare care era în plan cu un an şi jumătate în urmă, respectiv reabilitarea trotuarelor din strada Anton Pann. „Lucrarea începe dinspre Şcoala 8, un pic mai sus de racordul de apă, pentru că acolo există un alt proiect, pe strada Mihai Viteazu, pe care sperăm să îl prindem pe proiect european. Reabilitarea trotuarelor pe Anton Pann se va face de la strada Mihai Viteazu până la Bulevardul Republicii”, a declarat primarul Romanului , Laurenţiu Dan Leoreanu.

În prezent, întreg Romanul este transformat într-un mare şantier. Se lucrează la staţia de epurare, la canalizarea din cartierul Nicolae Bălcescu, săptămâna trecută au fost duse materiale şi în cartierul Petru Rareş, şi vor începe lucrările pe strada Doctor Ghelerter. În plus, se lucrează la microhidrocentrală, în prezent fiind făcute racordurile de energie electrică, şi se mai fac finisaje, până la sosirea delegaţia franceze, pe 28 iulie, pentru a monta turbinele. Lucrările sunt în toi pe artera Roman-Vest, unde se speră ca în trei săpătmâni să fie dat drumul la circulaţie, se lucrează în Ştrand.

De asemenea, pe programul Extindere Reţele de Apă, prin Agenţia Fondului de Mediu, se lucrează pe strada Islazului, intersecţie cu Primăverii; se lucrează la închiderea gropii de deşeuri menajere, la ecologizarea şi extinderea depozitului temporar de deşeuri, la reţelele de apă, pe programul cu compania Apaserv, pe străzile C.A Rosetti-Alexandru Zira. În ritm alert se lucrează la parcarea de la Piaţa Mare

Chiar dacă toate aceste şantiere deschise în oraş provoacă disconfort romaşcanilor, mai ales şoferilor, care trebuie să ocolească multe străzi, lucrările vor avea ca finalitate o circulație mult mai bună și condiții civilizate de trai pentru romașcani.


COMENTARII

WORDPRESS: 0