Articol publicat în data de: mie, 12 Oct 2016Se pregătește studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Buzău – Pașcani

e85-expresMiercuri, 12 octombrie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), pentru analiză și verificare, documentația de atribuire în vederea demarării procedurilor de achiziție publică a proiectului “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Bacău – Pașcani”.

Lungimea aproximativă a acestui sector de drum este de 82 km. Spre validare au mai fost trimise anterior documentațiile pentru studiile de fezabilitate și proiectele tehnice necesare pentru porțiunile: Buzău – Focșani (72 km) și Focșani –Bacău (110 km).

Termenul legal pentru finalizarea procesul de verificare a documentațiilor de atribuire de  către ANAP este de 10 zile lucrătoare. După expirarea acestui termen urmează ca CNAIR să publice, în maxim 3 zile, anunțurile de participare în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>