Prima paginăActualitate

Se poate: intersecţia E85 cu drumul judeţean spre Tămăşeni a fost degajată de vegetaţie!

Se poate: intersecţia E85 cu drumul judeţean spre Tămăşeni a fost degajată de vegetaţie!

Dimensiune text

 

Nemulţumirile locuitorilor din comuna Tămăşeni cu privire la riscurile de producere de accidente la ieşirea dinspre drumul judeţean în E85 au avut ecou pozitiv din partea autorităţilor. Astfel, în cursul zilei de luni, Primăria Tămăşeni a trimis o echipă care a eliberat intersecţia de vegetaţia care împiedica vizibilitatea conducătorilor auto.

Membrii PACT pentru Tămăşeni – Adjudeni voiau să meargă, de la ora 19.00, în zona intersecţiei, pentru a tăia vegetaţia şi a aduna gunoaiele. Înţelegând gravitatea acestei situaţii, pericolul reprezentat de lipsa de vizibilitate, reprezentanţii administraţiei locale şi-au făcut treaba şi au intervenit prompt.

„Implicarea dă roade! În urma luării de poziţie a consilierilor locali PACT Tămăşeni – Adjudeni, putem vedea primele rezultate. Primăria Tămăşeni a trimis o echipă care a eliberat intersecţia de vegetaţia care împiedica vizibilitatea şoferilor. Lucruri mici pot salva vieţi umane. Autorităţile ar trebuie să fie proactive în a rezolva asemenea probleme. Mulţumim publicaţiilor inroman.ro şi Ziarul de Roman pentru mediatizarea problemei de la intersecţie şi luarea de poziţie a consilierilor locali PACT Tămăşeni – Adjudeni”, au transmis consilierii PACT din comună.

pact E85 DN2 intersesctie Tamaseni

Foto: facebook / PACT Tămăşeni – Adjudeni

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0