Se montează instalațiile pentru iluminatul ornamental de iarnă

Se montează instalațiile pentru iluminatul ornamental de iarnă

Scrisoare pentru elevi şi părinţi de la IPJ Neamţ
Când se folosesc anvelopele de iarnă?
Elevii se întorc la cursuri

 

macara-centru-roman-musat-ornamente-iarnaChiar dacă, oficial, până la venirea iernii mai este cel puțin o lună, autoritățile locale au început din timp pregătirea pentru instalarea ornamentelor de iarnă. Asta deoarece, în ultimii ani, pe 1 decembrie, de Ziua Națională, au fost pornite primele luminițe de sărbătoare. Tot la fel ca în fiecare an, parcul din fața Primăriei Roman va fi luminat cu ocazia sărbătorii Crăciunului, undeva în jurul datei de 16-17 decembrie.

„Direcția Servicii Edilitare – Serviciul Energetic și Iluminat Public – a continuat verificarea instalației electrice de iluminat ornamental de iarnă. Începând de astăzi (n.r. – luni, 24 octombrie) vom începe și montarea instalațiilor de iluminat ornamental, pentru că pe 1 decembrie vom deschide iluminatul ornamental stradal. În perioada 16-17 decembrie, va deveni funcțional și iluminatul ornamental din părculețul Primăriei, cu ocazia evenimentelor de la sfârșit de an. La montarea instalațiilor de iluminat ornamental începem cu zona Favorit și va continua în întreg orașul”, a precizat primarul Laurențiu Leoreanu.

Acesta a promis, încă din iarna trecută, că, treptat, iluminatul ornamental va fi extins în tot orașul, inclusiv în cartierele în care până acum nu au fost montate instalații.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Jhony 1 an

    Din septembrie?apai oameni buni…ar fi bine sa nu le mai dati jos(raman
    de la an la an)

  • error: Content is protected !!