Se licitează locuri de parcare în Smirodava

Dimensiune text

Primăria Municipiului Roman organizează licitaţie pentru locuri de parcare de reşedinţă, în zona strada Smirodava, blocurile 11 şi 13, respectiv Aleea Tudor Vladimirescu, blocul 6 şi blocul 8.

În total este vorba despre 43 de locuri de parcare. Cererile şi toate actele se depun la ghişeul Compartimentului Administrare Parcări, din cadrul Primăriei Municipiului Roman, etaj I, începând de joi, 12 iunie, până miercuri, 18 iunie. Licitaţia va avea loc la Primăria Municipiului Roman, în Sala Mare, joi, 19 iunie, la ora 17.00. Licitaţia pentru concesionarea unui loc de parcare porneşte de la suma de 100 de lei. În cazul în care nu se adjudecă toate locurile de parcare, procedura se va repeta în fiecare zi de joi, de la ora 17.00, în Sala Mare din cadrul Primăriei Roman, până la epuizarea tuturor locurilor.


COMENTARII

WORDPRESS: 5
 • cartianu ion 6 ani

  oare cate taxe ne mai puneti ? daca vin rude din alte orase unde sa parcheze ? nu-i de ajus ca platim taxa pe apartament si masina ? ati bagat taxe peste taxe sa scoateti banii investiti in asa zisele lucrari de infrastructura . va rugam sa nu mai taxati parcarile , sunt ilegale concesionarile , acele spatii ne apartin noua locatarilor si voi ne talhariti.Stop abuzurilor primarie roman si a comisiei locale care da asemenea aprobari .DNA va rugam sesizati-va ,aceste concesionari sunt ilegale , unde se duc acesti bani ? dle primar stopati abuzurile si nu ne mai talhariti, dupa apa si taxe acu ne mai jumuliti si din cauza ca avem cate un harb de masina ? luati-le voi si nu ne mai jumuliti. de ce ati respins proiectul de contorizare individuala ? de ce se surpa pamantul la lucrarea din fata Precista Mare ? de ce pompele de la fantani sunt arse ? de ce iluminatul nu merge ?> de ce groapa de gunoi emana miros de cadavre ? de ce asfalteaza orasul doar haivas ? de ce la urbanism sunt aceleasi persoane care nu respecta nici o regula ,? de ce dati bani la HCM si Laminorul ?> de ce manevrati romii penttru voturi si va folositi de ei?

  • Florin 6 ani

   Acele spatii NU apartin , in nici un fel, locatarilor! Sunt spatii apartinand domeniului public al Statului, sunt administrate de Primarie , care poate , conform legii, sa le inchirieze, sau concesioneze. Taxa pe apartament , sau masina n-are nici o legatura cu acele spatii , pe care locatarii nu au nici un titlu de proprietate, nu platesc nimic, iar ingrijirea , curatenia si toate amenajarile de pe ele se fac de catre Primarie.

 • un loc 6 ani

  Pe banii primariei inseamna pe banii nostri ba florine ca doar nu iti inchipui ca aduce primaru bani de acasa pentru curatenie, ingrijire sau amenajare , oricum sunt de acord cu inchirierea spatiilor de parcare

  • Florin 6 ani

   @ un loc : In primul rind, chiar daca scriem in acelasi loc, nu-mi aduc aminte sa fiu „la pertu” cu cineva.In al doilea rind, „banii nostri”inseamna baniiTUTUROR romascanilor ( deci si ai mei) iar eu n-am chef si nu pot fi obligat sa platesc pentru locul de parcare al altuia. Mai usor cu aceasta formula-„banii nostri ” !