Se lansează Ansamblul Folcloric „Mărul de lângă drum” Roman

Se lansează Ansamblul Folcloric „Mărul de lângă drum” Roman

Prima ediție a Festivalului Minorităților Romașcane
“Secretul fericirii” se joacă la Roman
„Schimb de moși”, proiecție de film la Casa de Cultură

 

Săptămâna viitoare, în cadrul celei de-a X-a ediţii a Festivalului „Costică Matei Creangă” va avea loc un spectacol de folclor şi lansarea Ansamblului Folcloric Umanitar „Mărul de lângă drum” Roman.

Spectacolul va avea loc duminică, 14 august, de la ora 13:00, în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman, intrarea fiind gratuită. După spectacolul de la Casa de Cultură, iubitorii muzicii populare sunt aşteptaţi, de la ora 18.00, în Ștrandul Municipal pentru a continua distracţia.

Printre cei care vor urca pe scenă se numără Anton Achitei, Constantin Bahrin, Matei Creangă, Constantin Atodiresei, Forcos Palade, Gheorghiţă Rotaru şi Nicu Jigolea. Printre invitaţi se numără şi Ansamblul de dansuri populare „Plai Moldovenesc” al Casei de Cultură Roman, Ansamblul de dansuri „Romani” Lungani, din Iaşi, formaţia de dansuri „Todireşteanca” din Vaslui şi Fanfara Consiliului Local din Todireşti. De asemenea, cei prezenţi la acest eveniment vor avea parte şi de mai multe demonstraţii sportive susţinute de elevi de la Clubul Atletic Roman, pregătiţi de antrenorul emerit Dumitru Artene.

ansamblul marul 01

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!