Se întrunește Comitetul director al SCM Petrotub Roman

Dimensiune text

Sport Club Municipal Petrotub, echipa numărul 1 la nivel de seniori a Romanului, la fotbal, a încheiat pe locul al șaptelea campionatul Ligii a treia, sub pretenții, cel puțin, dar și sub clasările din edițiile anterioare de campionat, în care a fost între primele trei din seria I.

 

 

Încă înainte de terminarea ediției 2012-2013, conducerile administrativă și tehnică s-au arătat nemulțumite de poziția ocupată de echipa Romanului în campionatul amintit, unul de probă, în perspectiva următorului sezon, pentru care s-a stabilit ca obiectiv, în toamna trecută, promovarea în liga secundă. Astfel, Gheorghe Poenaru, tehnician cu experiență, inclusiv în prima ligă, a fost adus ca antrenor principal la SCM Petrotub.

Ce se va întâmpla cu echipa de fotbal fanion a Romanului? „Deocamdată, trebuie făcută o analiză a sezonului recent încheiat. Vom decide după întrunirea Comitetului director, care va avea loc, probabil, la începutul săptămânii viitoare, luni sau marți. Până atunci vor mai avea loc discuții pe această temă. Să vedem și care va fi opinia celor din Consiliul Local (CL)” a declarat Maricel Benchea, președinte al SCM Petrotub Roman, joi, 6 iunie, cu puțin timp înainte de începerea ședinței CL Roman.

[sam id=”3″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ALIN 7 ani

    Eu cred ca ar trebui sa se implice cati mai multi oameni si poate o sa avem si noi fotbal cel putin de liga a doua!toti oamenii cu potential financiar ar trebui sa vina alaturi de aceasta echipa,pt ca e pacat ca un oras ca al nostru sa nu fie pe harta fotbalistica a tarii!!!ce ziceti dragi romascani???