Se închide și creșa „Casa Fluturașilor”. Dezinfecție în toate școlile din Roman

Se închide și creșa „Casa Fluturașilor”. Dezinfecție în toate școlile din Roman

Dimensiune text

 

Marți, 10 martie, Primăria Roman a anunțat că, în urma deciziei Guvernului de a suspenda desfășurarea cursurilor în învățământul preuniversitar din toate localitățile în perioada 11 – 22 martie 2020, la nivelul orașului se va suspenda activitatea inclusiv la creșa „Casa Fluturașilor” pentru această perioadă.

Reprezentanții municipalității precizează că părinții copiilor au fost informați cu privire la această măsură, prin care se dorește prevenirea răspândirii noului coronavirus. De asemenea, începând de joi, 12 martie, se va efectua dezinfecția în toate unitățile de învățământ din oraș, iar săptămâna viitoare se vor efectua toate lucrările de igienizare necesare în sălile de clasă, cancelarii și spațiile comune.

La nivel de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, luni, 9 martie, s-a luat decizia ca școlile și liceele să fie închise în perioada 11 – 22 martie din cauza pericolului răspândirii coronavirusului. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale și, în cazul în care manifestă simptome ale îmbolnăvirii cu Covid-19, să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0