Se ia apa în noaptea de miercuri spre joi

Se ia apa în noaptea de miercuri spre joi

17 localități vor rămâne fără apă două zile
Tîrg comunal și drum modernizat la Oniceni
Ca de primăvară: 11 asociații din Roman sunt amenințate cu debranșarea de la apă

 

robinet apa01Romaşcanii vor rămâne fără apă în noaptea de miercuri spre joi, în această săptămână. Este vorba de mai multe lucrări ce trebuie efectuate de compania judeţeană ApaServ.

Apa se va opri, astfel, în Roman, de miercuri, 24 august, începând cu ora 22.00, până joi dimineaţă, 25 august, la ora 07.00. „Am rugat ca lucrările să se facă noaptea, să nu le facem ziua, să nu oprim apa ziua în acest timp. Dar sunt lucrări care trebuiesc făcute, şi la spital, şi în zona centrală, şi în zona de rebranşări. Se vor rezolva mai multe probleme în oraş şi va fi oprită apa în acest interval”, a declarat primarul Laurenţiu Leoreanu.

Din păcate, ultimele opriri programate efectuate de compania judeţeană ApaServ nu s-au finalizat conform aşteptărilor, adică apa nu a revenit pe conducte la ora stabilită. Totuşi, nu este vorba de lucrări pe magistrala principală şi riscul ca o situaţie similară cu cea din Bacău – când oraşul a rămas fără apă timp de trei zile – este minim.

Compania Judeţeană ApaServ a anunţat că oprirea apei din noaptea de miercuri spre joi se va face în vederea executării unor lucrări de remediere a avariilor de pe strada Mihai Viteazu nr. 3 – 5 şi strada Unirii bl. 2.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!