Se fac noi parcări, în zonele Gloriei și C.A. Rosetti – Tineretului

Se fac noi parcări, în zonele Gloriei și C.A. Rosetti – Tineretului

Dimensiune text

 

Programul de modernizarea alei și de realizare a locurilor de parcare a intrat în linie dreaptă. În această săptămână se lucrează simultan la mai amenajarea unor locuri de parcare în zona Gloriei și C.A.Rosetti – Tineretului.

„În această săptămână, continuă lucrările la programul multianual de modernizare a aleilor şi de realizare de parcări între blocuri. Se lucrează la finalizarea parcării de pe terenul fostei centrale «ciupercă» şi resistematizarea zonei, pentru a asigura suficiente locuri de parcare, dar şi un acces adecvat în zona dintre blocuri. În acelaşi timp, se lucrează la parcările ce se amenajează pe strada Gloriei, la blocurile 11 şi 15”, a declarat primarul Lucian Micu.

Lucrările sunt prinse în contractul multianual – 2017 și 2018 – semnat de Primăria Roman cu firma Almi Land SRL Roman, societate care va amenaja aleile și parcările din oraș. Pentru anul în curs se așteaptă realizarea a încă 500 de locuri de parcare. Valoarea contractului pentru cei doi ani este de 2.276.157,89 lei.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0