Se efectuează lucrări de modernizare a parcărilor, proprietarii de autoturisme sunt rugați să elibereze zonele

Se efectuează lucrări de modernizare a parcărilor, proprietarii de autoturisme sunt rugați să elibereze zonele

Dimensiune text

Reprezentanții Primăriei municipiului Roman au anunțat faptul că, în următoarele două zile, se vor efectua mai multe lucrări de modernizare a parcărilor de reședință din mai multe zone, făcând, în același timp, apel la cetățeni să elibereze locurile de parcare.

Una dintre lucrări vizează înlocuirea capacelor de cămin din fața blocului 8 de pe Mihai Eminescu, unde se va interveni în perioada 9 iulie, ora 09.00, și până pe 10 iulie, ora 14.00.

Alte intervenții, de data aceasta pentru amenajarea de parcări, se vor face în Pietonal Ștefan cel Mare și în spatele complexului de magazine Guliver. ”Primăria municipiului Roman vă informează că, începând de joi, 9 iulie, demarează lucrările de modernizare a parcării din Pietonalul Ștefan cel Mare – Aprodu Arbore, în zona din spatele blocului M7 (gangul prin care se traversează spre Piață). Tot mâine, 9 iulie, firma cu care Primăria municipiului Roman a încheiat contractul de investiții va avansa cu lucrările de modernizare a parcărilor din spatele complexului comercial Guliver. Lucrările se vor executa pe parcursul a două zile. Joi, se va interveni pentru amenajarea locurilor de parcare dintre Tosca și BRD. Vineri, 10 iulie, se vor realiza lucrările de modernizare a parcării pe porțiunea cuprisă între BRD și Elemar. Rugăm proprietarii de autoturisme să elibereze locurile de parcare, pentru ca lucrarea de investiție să fie realizată în condiții optime. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au anunțat reprezentanții administrației pe pagina de socializare a instituției.COMENTARII

WORDPRESS: 0