Se diversifică meniul la Spitalul Roman

Dimensiune text

Meniul zilnic oferit la Spitalul Municipal de Urgență Roman s-ar putea diversifica în viitor, însă nu pentru pacienți, care primesc, în majoritate, mâncare din partea aparținătorilor, ci pentru personalul angajat.

Conducerea unității sanitare dorește să diversifice preparatele gătite în blocul alimentar, pentru a putea oferi ocazia personalului angajat să ia masa zilnic, contracost. „În funcție și de cei care vor dori, urmează să analizăm propunerea de asigurare a mesei de prânz. Dacă tot există bucătărie, care este bine dotată și există personal calificat, ar fi bine să facem acest lucru. Vor fi două sau trei tipuri de meniu, la un preț stabilit de comun acord, pentru care aprovizionarea va fi făcută din timp, iar prepararea se va face separat de cea a mâncării pentru pacienți. Fiecare salariat poate fi consultat despre ce dorește să manânce, iar noi ne aprovizionăm din timp. Ideea a venit din partea directorilor medical și de îngrijiri, care mi-au transmis că mulți dintre colegi ar prefera să mănânce aici decât să vină cu pachet de acasă”, a precizat medicul Cătălina Pălăncianu, directorul medical al spitalului.



COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Mama omida 6 ani

    ” personal calificat” …cea mai buna poanta !