Se distribuie tranşa a treia de tichete sociale

Se distribuie tranşa a treia de tichete sociale

La Direcţia de Asistenţă Socială se pot depune, de miercuri, actele pentru gratuitate la transportul în comun
Direcţia de Asistenţă Socială este obligată să facă angajări
Se distribuie cea de-a doua tranșă de tichete sociale

 

tichete25-680x365Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Roman se pregăteşte pentru distribuirea celei de-a treia tranşe de tichete sociale persoanelor defavorizate din municipiu.

Distribuirea bonurilor, în valoare totală de 50 de lei, va începe pe 26 septembrie. „Începând cu această dată, beneficiarii sunt aşteptaţi să vină să-şi ia tichetele sociale. Beneficiarii acestui program derulat de Primăria Roman se adresează familiilor în care cel puţin un membru este pensionar, persoanelor singure pensionare şi persoanelor cu handicap care realizează venituri nete ce nu depăşesc 750 de lei/lună/membru de familie. Tichetele sociale au o valoare de 50 de lei şi sunt destinate pentru achiziţionarea de alimente de bază şi medicamente”, a declarat Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman.

În acest moment, numărul beneficiarilor care şi-au depus, la început de an, documentele justificative pentru a primi tichetele se apropie de 2.500 de persoane. O nouă tranşă – ultima pentru acest an – este aşteptată a se oferi romaşcanilor defavorizaţi înainte de perioada sărbătorilor de iarnă.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!