Prima paginăSocial

Se distribuie alimentele de la UE către pensionari

Se distribuie alimentele de la UE către pensionari

Dimensiune text

 

alimente UEDirecţia de Asistenţă Socială a Primăriei Roman a început distribuirea alimentelor provenite din sprijinul acordat de UE şi către pensionarii cu pensii mai mici de 450 lei pe lună – ultima categorie de beneficiari care a mai rămas să-şi ridice cele două cutii cu produse.

Distribuirea alimentelor se face de la depozitul amenajat la fostul Club Petrotub, în intervalul orar 8.00 – 14.00. Fiecare pachet conţine: 1 kg de făină albă, 2 kg de mălai, 400 g paste făinoase, 2 litri de ulei, 1 kg de zahăr, 300 g carne de vită la conservă, 200 g pateu de ficat de porc, 400 g pastă de tomate, 1 kg de orez, 500 g de fasole boabe.

Pentru Roman, conform datelor trimise de Prefectură către autorităţi, au fost 5.000 de beneficiari (pensionari cu venituri mai mici de 450 lei/lună, şomerii cu indemnizaţie mai mică de 450 lei/lună, beneficiarii de venit minim garantat şi cei de alocaţie pentru susţinerea familiei, persoane cu handicap grav şi accentuat). Administraţia speră ca până pe 15 august să încheie această activitate.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0