Se deschide ștrandul din Roman

Se deschide ștrandul din Roman

Dimensiune text

 

 

Vineri, 25 mai, se va deschide sezonul estival pentru Ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei municipiului Roman, obiectivul aflându-se în administrarea CSM Roman.

Inaugurarea oficială va avea loc la ora 12.00. În acest moment, se efectuează, spun autoritățile, ultimele reparații la bazine, pentru sezonul estival făcându-se noi achiziții de umbrele și șezlonguri, care să le înlocuiască pe cele deteriorate vara trecută.

Ștrandul funcționează anual până la finele lunii septembrie, funcție și de vreme. De luni până joi, accesul la cele trei bazine se face între orele 09.00 și 21.00, iar de vineri și până duminică – între orele 09.00 și 23.00.

Taxa de intrare în ştrand, care include accesul la șezlong și umbrelă, precum și la vestiare, este de 12 lei pentru adulți și de 6 lei pentru copii și pensionari în toate zilele, mai puțin finalul de săptămână. De vineri și până duminică, tariful este de 20 de lei pentru adulți și de 10 lei pentru copii și pensionari. Copiii sub 3 ani și persoanele cu handicap beneficiază de intrare liberă. „Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 3 ani – 14 ani însoțitorii acestora trebuie să facă dovada vârstei (certificat de naştere). Copiii în vârstă de până la 3 ani inclusiv şi persoanele cu handicap au intrarea liberă cu condiția ca însoțitorii acestora să facă dovada vârstei sau a încadrării în grad de handicap, după caz. Accesul este permis o singură dată”, anunță reprezentanții CSM Roman.

Informații suplimentare pot fi obținute și la recepția ștrandului, la numărul de telefon:  0786.45.07.54.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0