Se caută viitorii jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ recrutează şi selecţionează candidaţi pentru sesiunea de admitere 2015, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne. La Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, arma Jandarmi, sunt 50 de locuri pentru femei şi bărbaţi, iar la Drept sunt zece locuri.

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani are 120 de locuri pentru femei şi bărbaţi, trei locuri pentru rromi şi două locuri pentru alte minorităţi.

Acelaşi număr de locuri este şi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni. Alte cinci locuri are Jandarmeria la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă din Boldeşti.

Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ selecţionează candidaţi, pentru sesiunea de admitere 2015, şi la Academia Tehnică Militară Bucureşti – 72 de locuri, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 45 locuri, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti – 38 locuri.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la condiţiile de participare la concurs, conţinutului dosarului de recrutare, organizarea şi desfăşurarea concursurilor de admitere, puteţi accesa paginile de Internet ale instituţiilor de învăţământ, precum şi pagina de internet a Jandarmeriei Române (www.jandarmeriaromana.ro). Deasemeni, puteţi obţine informaţii la sediul Inspectoratuluide Jandarmi din Piatra Neamţ, strada V.A. Urechia nr. 4 – 6, sau la telefon 0233/230391, interior 24535, 24407.


COMENTARII

WORDPRESS: 0