Prima paginăActualitateNeamt

Se caută şef pentru securitatea angajaților ApaServ

Dimensiune text

Compania ApaServ caută şef pentru departamentul de sănătate şi securitate în muncă. Persoana care va ocupa acest post trebuie să aibă studii superioare şi cursuri în domeniu şi să treacă de un interviu cu reprezentanţii companiei, o experientă de minim trei ani în activităţi similare cu cele ale postului şi permis de conducere de categorie B.

„Sunt condiţii specificate în lege. Ce am trecut în plus este ca persoana să fie atestată pentru riscuri, fiindcă, mereu, pentru actualizarea riscurilor trebuia să apelăm la o firmă particulară şi aveam cheltuieli mai mari. Permisul auto este absolut necesar, fiindcă se va face teren şi nu trebuie să depindă de un şofer. Ideea de a face un compartiment de protecţie a muncii foarte bine pus la punct este dinainte de a se întâmpla evenimentele de la Bucureşti. Eu am vrut de mult timp să fac un compartiment model şi din cauza accidentelor de muncă pe care le-am avut în cadrul companiei, dar şi pentru a nu avea probleme. Pe partea de protecţie a muncii am investit şi vom mai investi”, a afirmat Cătălin Dughir (foto), managerul general al companiei ApaServ.

Una dintre investiţii a fost în etiloteste. Primele etiloteste au fost achiziţionate în companie în urmă cu cinci ani, dar reprezentantul ApaServ susţine că şi acum se întâmplă să sancţioneze persoane din cauză că le descoperă băute în timpul programului de muncă.

Cătălin Dughir speră că persoana ce va ocupa acest post va putea preveni accidente de muncă şi va reuşi să îi convingă pe toţi angajaţii că regulile de securitate în muncă nu sunt opţionale.

Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie şi CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv SA sau pe e-mail, până în data de 2 decembrie, urmând ca, în aceeaşi zi, până la orele 16.00, să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi. Concursul va avea loc în data de 3 decembrie, cu începere de la ora 9.00, la sediul companiei judeţene Apa Serv, şi va consta într-un interviu.

COMENTARII

WORDPRESS: 0