Se caută profesor pentru Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare

Se caută profesor pentru Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare

Inspectorul general Stan a primit avizul colegilor pentru funcție
Luminița Boloca a obținut postul de director al Școlii „Calistrat Hogaș”
Miss și Mister Copilăria, la Școala Tămășeni

 

Scoala Pregatire Agenti Penitenciare Tg OcnaȘcoala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna organizează concurs de încadrare din sursă externă pentru ocuparea unui post vacant de ofițer profesor (teorie și practică penitenciară).

Încadrarea se face ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare. Cei interesați trebuie să știe că, înainte de toate, vor fi testați psihologic. Ulterior, vor avea loc interviul psiho-profesional, proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului și proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

Candidaţii se pot înscrie zilnic, între orele 8.00– 15.00, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, strada Tisești nr. 137, județul Bacău. Termenul limită de depunere a dosarului complet este 6 decembrie  2016.

Detalii despre condiţiile generale şi cerințele specifice postului, condițiile de studii, documentele necesare înscrierii, tematica și bibliografie, probele de concurs şi metodologia pentru desfăşurarea probei practice de verificare a abilităţilor de operare pe calculator pot fi obţinute accesând link-ul www.anp.gov.ro/web/scoala-nationala-pregatire-agenti-tg-ocna/cariera sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, telefon 0234/344149, interior 104.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!