Prima paginăRoman

Se caută idei pentru „Totem Roman”

Dimensiune text

Primăria Municipiului Roman lansează în perioada 22 aprilie-15 mai concursul „Totem Roman”, care constă în realizarea unui proiect pentru un totem de intrare în municipiul Roman.

 

 

Proiectul trebuie să îndeplinească mai multe condiții, acestea fiind publicate, împreună cu o schiță, pe site-ul Primăriei municipiului Roman – www.primariaroman.ro.

Cei care doresc să se înscrie în concurs trebuie să aibă în vedere proiectarea unui semnal pentru intrarea în oraș, din materiale și formă la alegere. Prinderea acestuia se va face pe soclul existent, prin buloane de prindere. Înscrisurile obligatorii sunt: stema municipiului, înscrisul „ROMAN” pe direcția intrării, înscrisul „DRUM BUN” la ieșire.

Fontul înscrisurilor este la alegere. Se pot folosi și alte înscrisuri, iar sistemul de iluminare trebuie să fie din interior, din exterior sau din ambele sensuri. Forma totemului trebuie să îndeplinească cerința exigenței de stabilitate la vânt, intemperii și coroziune și va sugera un simbol al orașului.

Proiectele propuse se pot transmite în format electronic la adresa de e-mail: urbanism@primariaroman.ro sau în scris pe adresa Primăriei Municipiului Roman: Piața Roman-Vodă, nr. 1, cod poștal 611022, județul Neamț cu mențiunea „În atenția primarului municipiului Roman, pentru concurs Totem Roman”.

Proiectele vor fi analizate de o comisie de specialitate din cadrul primăriei pentru desemnarea câștigătorului, care va fi premiat cu prilejul Zilelor Municipiului Roman, ce se vor sărbători în perioada 15-21 mai. Totemul va fi amplasat la intrarea sudică a municipiului, aproape de sensul giratoriu de la Favorit.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0