Se asfaltează străzile Viitorului, Banatului și Florilor

Se asfaltează străzile Viitorului, Banatului și Florilor

 

Societatea Imrom din Roman este cea care a câștigat licitația pentru realizarea, pentru următorii doi ani, de lucrări de întreținere și reparații a drumurilor din municipiu. Reprezentanții Primăriei Roman au anunțat că, săptămâna trecută, a fost semnat contractul și astăzi au început și primele lucrări de reparații, cu covor asfaltic.

„Am semnat cele două contracte pentru reparații străzi cu covor asfaltic și cu plombe, lucrări ce vor fi efectuate de firma Imrom. Intrăm pentru reabilitarea mai multor străzi: fosta Florilor – bulevardul Roman Mușat, tronsonul de la sensul giratoriu de la 2 Măgari și până în Mihai Viteazu, sensul giratoriu de la Favorit și străzile Viitorului și Banatului. Cu echipele Primăriei intervenim pe toate căile de acces perpendiculare pe strada Cuza Vodă. Efectuăm și aceste reparații și săptămâna viitoare începem amenajarea de parcări cu propriile echipe. Ne aflăm în procedura de licitație pentru semnarea contractului pentru programul multianual pentru realizarea de parcări și reparații alei”, a declarat primarul Lucian Micu.

Lucrările pe fosta stradă Florilor au început astăzi și se vor termina până miercuri seară, anunță autoritățile. Lucrările de reparații efectuate de firma Imrom vor costa aproximativ 3,5 milioane de lei. Pentru ceea ce se efectuează cu angajații Primăriei, administrația va cumpăra mixtură asfaltică în valoare de circa 545.000 de lei.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0