Se amînă începerea returului la fotbal

Dimensiune text

La întrunirea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) de săptămîna viitoare se va pune în discuție și data reluării campionatului de fotbal al Ligii I.

 

 

Voi propune ca începerea returului campionatului să fie amînată cu două săptămîni, date find condițiile meteorologice actuale. De obicei, ce se propune la LPF este în proporție de 99,99 la sută validat de Federația Română de Fotbal„, a declarat Dumitru Dragomir, președintele LPF.

Reluarea campionatului a fost programată, inițial, a avea loc în 25 februarie. Toate terenurile din țară sînt acoperite de straturi groase de zăpadă, astfel că amînarea începerii returului se impune, poate chiar cu o perioadă mai mare, fiind greu de presupus că terenurile vor fi practicabile. Amînarea cu două săptămîni a reluării întrecerilor în Liga I, adică în 10 martie, va avea repercursiuni și asupra programului ligilor inferioare. Păstrînd aceeași perioadă de amînare, ar urma ca jocurile din liga a treia să reînceapă în 16 martie, și nu în 2 martie, cum a fost prevăzut la finalul turului.COMENTARII

WORDPRESS: 0