Școala „Vasile Alecsandri” va fi decorată cu desene 3D

Dimensiune text

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri” își va schimba înfățișarea cu ajutorul copiilor talentați din școală.

 

 

Îndrumați de Cornel Varniote, un romașcan specializat în design și decorațiuni exterioare, elevii de la „Vasile Alecsandri” vor împodobi pereții sălii de sport cu picturi, unele 3D, dar și cu decorații realizate din materiale aflate la îndemână. „Am răspuns invitației adresate de domnul Varniote pentru că, în acest mod, putem personaliza sala de sport, creând o atmosferă plăcută pentru elevii care își desfășoară aici orele de educație fizică, dar, în același timp, le dăm elevilor care doresc să se implice posibilitatea de a-și perfecționa abilitățile și de a-și petrece timpul pictând și decorând. Cheltuielile sunt foarte mici, reducându-se la cele legate de costurile materialelor”, a spus profesoara Maria Campău, directorul Școlii „Vasile Alecsandri”.

Cornel Varniote speră ca inițiativa lui să aibă succes și exemplul școlii „Vasile Alecsandri” să fie luat și de celelalte școli romașcane. „Acest gen de decorațiuni sunt foarte cunoscute în alte orașe din țară, unde am lucrat la decorarea unor spații de mari dinmensiuni”, a spus Cornel Varniote.

Dacă decorarea sălii de sport va fi un succes, Școala „Vasile Alecsandri” ar putea deveni chiar prima școală din oraș care să aibă gardurile care delimitează spațiul școlii decorate cu panouri cu desene 3D, realizate cu sprijinul elevilor.COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • eca 8 ani

    daca nu exista sala de sport ce decora Varnaiote?
    Este mai importanta sala decat ce face domnul care-si face reclama pe spinarea scolii.Scoala are profesor de desen.scoala-i pentru oamenii scolii.
    RECLAMA SUFLETUL COMERTULUI!

  • Beck 8 ani

    In primul rand nu e Varnaiote ci Varniote?Cunosti aceasta persoana? sunt sigur ca nu pentru ca el nu o face pentru reclama cat o face de placere…nu vad care e problema? acolo scrie clar…impreuna cu elevii..ai vrea sa ai macar o parte din ce stie Kenny, dar nu ai sa ai niciodata.