Școala Națională de Pregătire a agenților de penitenciare caută cofetar-patiser stabil emoțional

Școala Națională de Pregătire a agenților de penitenciare caută cofetar-patiser stabil emoțional

Scandal la concursul de angajare pentru asistenți la Spitalul Municipal de Urgență Roman
Cozile de la buletine „se mută” la Prefectură
Spitalul angajează purtător de cuvânt

 

Scoala Pregatire Agenti Penitenciare Tg OcnaPentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna scoate la concurs un post vacant de agent administrativ – cofetar patiser.

Conform anunțului de participare la concurs, principalele abilităţi, calităţi şi aptitudini ce sunt avute în vedere la selecţia candidaţilor sunt: nivel intelectual mediu; atenţie concentrată şi distributivă; abilităţi de comunicare (scrisă şi orală) şi relaţionare (capacitatea de a lucra în echipă); stabilitate emoţională (abilitatea de a-şi menţine echilibrul emoţional în situaţii de stres fără a prezenta manifestări extreme şi neconcordanţe cu situaţia); încredere în sine, siguranţă în relaţionare, fermitate; maturitate emoţională, autocunoaştere şi autocontrol; adaptabilitate la situaţii noi, flexibilitate; rezistenţă crescută la frustrare şi la lucrul în condiţii de stres prelungit; perseverenţă/consecvenţă în îndeplinirea sarcinilor; responsabilitate, aderenţă faţă de norme, reguli, acceptarea autorităţii; integritate morală.

Fiecare candidat va trece, mai întâi de toate, prin testarea psihologică. Vor urma: interviul psiho-profesional; proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului și proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

Candidaţii se pot înscrie, zilnic între orele 8.00 – 15.00, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, strada Tisești nr. 137, județul Bacău. Termenul limită de depunere a dosarului complet este 22 noiembrie 2016, ora 15.00.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!