SCM Petrotub va juca în deplasare cu Aerostar

Meciul Aerostar Bacău – SCM Petrotub se va disputa vineri, de la ora 14. Antrenorul Gheorghe Poenaru este acum adversar al unei grupări unde a activat zece ani.

 

 

În penultima etapă a turului campionatului Ligii a treia la fotbal, seria I, SCM Petrotub Roman va juca în deplasare, cu Aerostar Bacău, vineri, 16 noiembrie, cu începere de la ora 14. Ambele formații abordează acest joc după rezultate bune obținute în etapa precedentă. SCM Petrotub Roman a obținut cea mai detașată victorie de la începutul campionatului, 4-0 cu Bucovina Rădăuți, în vreme ce Aerostar, fostă deținătoare a lanternei roșii, a scos surprinzător un punct, 3-3, pe terenul fostei lidere, CSM Moinești, după ce a fost condusă cu 3-1 până către finalul partidei.

Gheorghe Poenaru, antrenorul echipei romașcane, are la activ zece ani petrecuți la gruparea băcăuană, ca jucător sau antrenor. Acum este în postura de adversar al celor de la Aerostar și este optimist în ce privește rezultatul partidei. „Obiectivul nostru este victoria. Ne-am pregătit bine, tot lotul este valid, vrem să jucăm bine și să câștigăm. Aerostar are o echipă tânără, cu jucători ambițioși, dar și cu patru sau cinci fotbaliști care au jucat în Liga a doua, dintre aceștia menționându-i pe Roca, Munteanu sau Pavel. Sunt și ei cu moralul ridicat, după egalul de la Moinești, astfel că vor încerca să continue ce au realizat acolo. Sunt în criză de puncte, după ce au ratat startul. S-au redresat, ulterior, un rezultat bun pentru ei fiind și cel de egalitate cu Oțelul II, de pe teren propriu, ca să nu mai spun de victoria cu cei din Pașcani, dar noi sperăm să-i întoarcem de unde au pornit. Important nu este cum plecăm la Bacău, ci cu ce ne întoarcem de acolo”, a afirmat Gheorghe Poenaru.

În tabăra romașcană nu există jucători indisponibili sau suspendați, cum au fost în etapele precedente. Pătrașcu s-a refăcut și a făcut antrenamente alături de coechipierii săi. Joi, lotul SCM Petrotub a efectuat antrenamentul pregătitor și a intrat în cantonament.

 

Meci tare la Dorohoi

 

Cel mai „greu” meci al etapei va avea loc la Dorohoi, acolo unde echipa gazdă, aflată încă în cursă pentru promovare în liga secundă, va întâlni lidera, Sport Club Bacău. Cele două echipe sunt despărțite de doar trei puncte, astfel încât, în cazul unei victorii, FCM Dorohoi ar depăși SC Bacău în clasament. Interesant este de aflat și ce va face CSM Moinești, a doua clasată, la Miroslava.

Celelalte meciuri din etapa a 12-a: Sporting Suceava – Ceahlăul II Piatra Neamț, FCM Dorohoi – Sport Club Bacău, Știința Miroslava – CSM Moinești, CSM Pașcani – Oțelul II Galați.

 

Clasament

 

1 Bacău                9        6        1        2        19-11 19

2 Moinești            9        5        3        1        27-20 18

3 Pașcani              9        5        2        2        8-3    17

4 Dorohoi             9        5        1        3        18-11 16

5 Galați                 9        4        4        1        13-8  16

6 Rădăuți              10      5        0        5        9-14  15

7 Roman               9        4        1        4        14-12 13

8 Suceava             9        3        2        4        8-9    11

9 Panciu                10      3        1        6        6-15  10

10 Miroslava        9        2        2        5        8-11  8

11 Aerostar           10      2        2        6        6-16  8

12 Ceahlăul           10      2        1        7        9-15  7

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0