SCM Petrotub Roman va juca sîmbătă, la Suceava

Dimensiune text

SCM Petrotub Roman va juca sîmbătă, nu vineri, cum era trecut în calendar, la Suceava, cu Sporting, în etapa a opta campionatului de fotbal al Ligii a treia, seria I. Ora începerii jocului, 15, s-a păstrat. La cererea echipei sucevene, meciul s-a amînat cu o zi.

 

 

În campionatul trecut, Sporting Suceava nu reprezenta un adversar de temut pentru SCM Petrotub Roman, mai ales că era proaspătă în Liga a treia. Rolurile s-au inversat, între timp, gruparea romașcană nemaiavînd pretenții de a se considera favorită. Cea care încearcă să urce este SCM Petrotub, după ce, ani la rînd, a stat pe podium în Liga a treia și a avut lot de Liga a doua. Etapa a opta a campionatului surprinde singura echipă de seniori a Romanului, din Divizia C, pe o poziție modestă, a opta, dar mai bună decît ultima, cea pe care a lîncezit destul, pînă acum două săptămîni. Un nou start de campionat a fost cel în care s-a consemnat victoria din deplasare, 2-0 cu Young Stars Panciu, prima din campionat. A urmat un nou succes, cu 1-0, acasă, cu Ceahlăul II Piatra Neamț.

Va fi un meci foarte greu, cu o echipă care emite pretenții la promovare. Cel puțin, așa reiese din rezultatele de pînă acum ale sucevenilor. Noi sperăm să obținem cea de a treia victorie în meciul de la Suceava. Sîntem încrezători. Cu excepția lui Pătrașcu, accidentat, lotul este valid. Vreau să mă edific asupra potențialului echipei și vreau să obținem cît de mult se poate pînă la finalul turului. În funcție de evoluția echipei, în pauza de iarnă vom vedea ce este de făcut. În acest moment, echipa mai are nevoie de trei sau patru jucători. La Roman am găsit condiții bune, dar n-am găsit puncte. Am primit asigurări de sprjin din partea primarului, dar noi trebuie să merităm acest sprijin. Acest sezon se arată ca unul compromis. În campionatul viitor, obiectivul va fi promovarea„, a spus Gheorghe Poenaru, antrenor principal la SCM Petrotub Roman.

Programul etapei a opta: Young Stars Panciu – Sport Club Bacău, Sporting Suceava – SCM Petrotub Roman, FCM Dorohoi – CSM Pașcani, Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava, Aerostar Bacău – Oțelul II Galați. Întrucît CSM Moinești are pauză, FCM Dorohoi va putea urca pe locul I, dacă va învinge în meciul cu CSM Pașani, de pe teren propriu.

 

Clasament

1 Moinești           6        4        2        0       19-11          14
2 Dorohoi            6        4        1        1        11-4            13
3 Sporting           6        3        2        1        6-4              11
4 Bacău                6        3        1        2        11-9            10
5 Oțelul II           5        2        3        0        9-6              9
6 Rădăuți             6        3        0        3       4-6              9
7 Pașcani             5        2        2        1        4-2              8
8 Roman              6        2        1        3        6-7              7
9 Panciu               6        2        1        3        4-7              7
10 Ceahl. II         7        1        1        5        5-10            4
11 Aerostar         6        1        0        5        2-10            3
12 Miroslava      5        0        2        3        4-9              2COMENTARII

WORDPRESS: 0