SCM Petrotub l-a transferat pe Claudiu Ciocoiu

Dimensiune text

Claudiu Ciocoiu (foto), fundaș stînga, va fi transferat de la Ceahlăul Piatra Neamț pînă în vară.

 

 

SCM Petrotub a susținut un joc de verificare la Iași, în compania echipei de Liga a II-a CSMS (Poli), fiind învinsă cu 2-1 (0-0).

Golul formației romașcane a fost marcat de Harbuzaru. Antrenorii Ovidiu Marc și Iosif Susanu au început partida cu următorul „unspezece”: Geoacăș – Vlaicu, Ghidarcia, Sărițanu, Lupușoru – Țapu, Pătrașcu, Petrila, Chirilă – Vulpe, Harbuzaru. Au mai jucat Ciuclea, Talpalariu, Alexandru și Claudiu Ciocoiu, ultimul, fundaș stînga, fiind transferat de la Ceahlăul Piatra Neamț pînă în vară.

A fost un joc bun și sîntem mulțumiți de felul cum s-au prezentat jucătorii. Chiar conducerea echipei ieșene, mai precis Florin Prunea, dar și antrenorul Ionuț Popa, a apreciat că SCM Petrotub Roman este cea mai bună echipă din divizia C cu care a jucat în meciurile de pregătire, formația care le-a pus cele mai multe probleme. Dacă va fi posibil, vom încerca să mai susținem două amicale în săptămîna care vine, unul marți sau miercuri, iar celălalt joi sau vineri, pe terenul sintetic de la Piatra Neamț„, a afirmat Iosif Susanu.


COMENTARII

WORDPRESS: 0