Prima paginăSport

SCM Petrotub are pauză, campionatul continuă

Dimensiune text

Campionatul de fotbal al Ligii a treia, seria A, continuă cu meciurile etapei a 17-a, una în care SCM Petrotub Roman nu va juca, lucru valabil și pentru Bucovina Rădăuți și CSM Pașcani.

 

 

Aceasta din urmă are meci câștigat cu 3-0 cu Young Stars Panciu, echipă care s-a retras din campionat înainte de începerea returului. Programul etapei este următorul: vineri, ora 15 / CSM Moinești – Sport Club Bacău, Aerostar Bacău – Sporting Suceava, FCM Dorohoi – Oțelul II Galați; sâmbătă, ora 15 / Știința Miroslava – Ceahlăul II Piatra Neamț.

Cele mai interesante partide ale etapei se arată a fi cele de la Moinești și Miroslava, în care se vor întâlni primele două clasate, respectiv ultimele. CSM Moinești a învins în tur la Bacău cu 4-2, după ce a condus cu 4-0, fiind și lideră la acea vreme. Acum, băcăuanii nu sunt presați de rezultat, au șapte puncte avans, dar vor încerca să anuleze eșecul din tur. Miză foarte mare este în partida de sâmbătă, de la Miroslava. Ceahlăul II ocupă singurul loc retrogradant, cel de al 11-lea, iar Știința este cu o treaptă mai sus. Nemțenii sunt obligați să învingă în disputa directă pentru evitarea retrogradării, în caz contrat diminuându-și serios șansele de a-și păstra locul în eșalonul al treilea.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0