Prima paginăSport

SCM Petrotub are amical cu Cetatea

Dimensiune text

SCM Petrotub Roman va suține vineri, 24 februarie, de la ora 12, un joc de verificare cu Cetatea Tîrgu Neamț, colega de serie din campionatul de fotbal al Ligii a treia.

 

 

Este doar al treilea amical al echipei pregătite de Ovidiu Marc și Iosif Susanu, în perioada scursă de la începutul pregătirilor de iarnă, deoarece condițiile meteorologice nu au permis mai multe. Jocul va avea loc pe terenul sintetic de la Piatra Neamț.

Pentru săptămîna viitoare este preconizat un alt joc de verificare, vizat încă de la începutul lunii. „Probabil tot la Piatra Neamț, miercurea viitoare, vom încerca să jucăm cu FCM Bacău, dar fixarea datei și a orei depinde de programul Ceahlăului care se întoarce din cantonamentul din Antalya„, a precizat Iosif Susanu.

În altă ordine de idei, perioada de transferări s-a încheiat. Organizatorul de competiții de la SCM Petrotub, Gabriel Țapu, a fost prezent miercuri la Federația Română de Fotbal (FRF) pentru a înregistra actele necesare legitimării celor doi nou veniți în lot, Ionuț Talpalariu, de la LPS Roman, respectiv Claudiu Ciocoiu, de la Ceahlăul. Înainte de începerea returului, SCM Petrotub Roman are în lot 19 jucători.

Pe de altă parte, la FRF s-a decis ca începerea returului să fie amînată doar cu o săptămînă, din 2 martie, în 9 martie. O nouă decizie a FRF prevede ca din fiecare dintre cele șase serii de Liga a treia să retrogradeze echipele clasate pe locurile 14, 15 și 16, precum și trei dintre echipele de pe locul 13, anume cele cu liniile cele mai slabe de clasament.

COMENTARII

WORDPRESS: 0