Prima paginăSport

SCM Petrotub a încheiat cantonamentul

Dimensiune text

Perioada de transferări se încheie în 23 februarie.

Lotul de fotbal al SCM Petrotub Roman a încheiat cantonamentul de iarnă, desfăşurat în Roman, către sfârşitul săptămânii trecute, nu înainte de a disputa două meciuri de verificare cu Ceahlăul II Piatra Neamţ şi Sport Club Bacău.

În primul joc, disputat pe terenul sintetic de la Piatra Neamţ, echipa romaşcană pregătită de Gabriel Țapu şi Iosif Susanu a învins cu 4-1 pe cea din Piatra Neamţ, colegă de serie în Liga a treia. Echipa gazdă a fost cea care a deschis scorul, în minutul al 12-lea. Marin a egalat peste un sfert de oră, după care, la câteva minute, Damian şi-a adus echipa în avantaj. Furtună a majorat diferenţa în minutul 60 şi, cu zece minute înainte de final, Tofan a stabilit rezultatul: 4-1 pentru SCM Petrotub. SCM Petrotub Roman a început meciul cu: Ciuclea – Rotariu, Marin, Carnariu, Stahie, Brăescu, Țapu, Petrila, Furtună, Popa, Damian. Au mai jucat: Dornescu, Lupuşoru, Talpalariu, Rotaru, Alexandru, Tofan.

„Am trecut peste o perioadă destul de grea, de acumulări fizice. Ceahlăul II, la care a revenit Costel Enache, are echipă bună. Noi am controlat jocul şi s-a văzut echipa mai matură, chit că zăpada a fost un impediment. Sperăm să ne arătăm potenţialul în campionat. Am făcut pregătiri acasă, în condiţii normale. Nu vom juca în prima etapă a returului, în meci oficial, dar vom susţine în acea zi un joc de verificare cu echipa din Ion Creangă”, a spus antrenorul secund Iosif Susanu.

La mijlocul săptămânii trecute, SCM Petrotub Roman a susţinut un alt meci de testare, în compania echipei de liga a doua Sport Club Bacău, fostă colegă de serie în liga a treia. Meciul s-a disputat tot la Piatra Neamţ şi s-a încheiat cu 5-0 în favoarea băcăuanilor, după ce, mai bine de o treime din partidă, scorul s-a menţinut 0-0. SCM Petrotub: Ciuclea – Lupuşoru, Petrila, Carnariu, Stahie, Brăescu, Popa, Talpalariu, Furtună, Alexandru, Tofan. Au mai jucat Rotariu, Damian, Rotaru şi Țapu.

Cu o zi mai devreme, lotul romaşcan a făcut vizita medicală la Piatra Neamţ. „A ieşit bine şi totu-i în regulă. După vacanţă au revenit la greutatea normală şi sper ca, până la începutul returului, în martie, toţi jucătorii să fie apţi de joc. Deocamdată, Marin şi Sofroni sunt indisponibili”, a spus Gabriel Țapu, antrenor principal la SCM Petrotub Roman. „În ce priveşte lotul, mai suntem în discuţii cu câţiva jucători de la alte echipe. S-a rezolvat cu transferul fotbaliştilor Brăescu şi Furtună. Am mai avea nevoie de un vârf şi de un fundaş central. În 20 februarie vom depune actele pentru vizele anuale ale jucătorilor care şi-au dat acceptul de a reprezenta clubul nostru. 23 februarie este ultima zi a perioadei de transferări şi sperăm să mai putem aduce măcar un jucător”, a afirmat Gabriel Țapu.

COMENTARII

WORDPRESS: 0