Scandalagii cu dosar penal * Accident din marşarier * Fără permis, dar cu dosar penal

Dimensiune text

Scandalagii cu dosar penal

 

În seara zilei de 17 aprilie, în jurul orei 23.11, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată, prin Serviciul 112, despre producerea unui scandal în faţa unei unităţi de alimentaţie publică din Roman. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că între două grupuri formate din Carmen P., de 24 de ani, Petrică U., de 45 de ani, Florentina U., de 55 de ani, Constantin U., de 27 de ani, Constantin P., de 21 de ani, şi Albert B., de 26 de ani, toţi din Roman, şi al doilea grup format din administratorul localului, respectiv Dragoş A., şi Vasile B. a izbucnit un conflict pe fondul dispariţiei unui telefon mobil care aparţinea lui Dragoş A. Urmare a producerii scandalului, Carmen P. a spart un geam termopan al localului. În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

 

Fără permis, dar cu dosar penal

 

În ziua de 18 aprilie, în jurul orei 12.15, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Roman l-a depistat în trafic, pe strada Miron Costin, pe Constantin B., de 71 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Accident din marşarier

 

Joi, 18 aprilie, în jurul orei 17.25, pe strada Aprodu Arbore, din Roman, s-a produs un eveniment rutier din care a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. Ștefan A., de 53 de ani, din Roman, a condus un autoturism, în apropierea marcajului de trecere pentru pietoni, cu intenţia de a-l manevra către înapoi, pentru ocuparea unui loc de parcare. În timpul efectuării manevrei de mers înapoi, a surprins-o şi accidentat-o, cu partea din spate a maşinii, pe Lucreţia Ț., de 80 de ani, din comuna Secuieni, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul trecerii pentru pietoni. În cauză a fost întocmit dosar penal.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0