Prima paginăActualitate

Scandal la un bar din Barticești. Un tânăr a fost reținut de Poliție

Scandal la un bar din Barticești. Un tânăr a fost reținut de Poliție

Dimensiune text

Sâmbătă, 26 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, din Botești, cu privire la faptul că fratele său a fost victima unei agresiuni.

Conform IPJ Neamț, echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că în timp ce un tânăr de 24 de ani se afla în interiorul unei societăți comerciale din Barticești, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, a fost agresat fizic cu un obiect contondent de către un alt tânăr de 20 de ani, din Botești. Cel în cauză a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Ieri, 27 decembrie, în baza constatării medico-legale, precum și a probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0