Prima paginăActualitateRoman

Sauna de la bazinul de înot va fi gratuită

Dimensiune text

Administraţia publică locală a demarat deja procedurile de achiziţie şi instalare a reţelelor necesare pentru amenajarea unei saune la bazinul de înot de lângă Sala Polivalentă.

Ideea acestui proiect a venit ca urmare a faptului că tot mai mulţi cetăţeni au solicitat autorităţilor amenajarea unei saune, asta şi în condiţiile în care baia comunală a fost închisă din lipsă de finanţare. Vestea bună este aceea că intrarea la saună nu va costa suplimentar, dar ea va putea fi utilizată doar după ce programul de la bazin se adresează tuturor, şi nu în timpul orelor de cursuri pentru înot.

În acest moment, după închiderea băii comunale, în urmă cu aproximativ doi ani în urmă, romaşcanii au mers la saună fie la centrele SPA ale firmelor din Roman, fie la Spitalul de la Barticeşti.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Foata baie comunala a fost retrocedata si lasata de izbeliste.Dar… nu se poate construi alta ?

    • Claudia Matei 5 ani

      Cred că autoritățile se vor mulțumi deocamdată numai cu sauna, dar vom întreba dacă există un interes pentru înființarea altei băi, din ceea ce s-a spus până acum nu ar fi rentabilă, dar vom reveni cu un punct de vedere oficial al autorităților. Vă mulțumim!