Prima paginăTimp liber

SAUNA DE LA BAZINUL DE ÎNOT ESTE FUNCȚIONALĂ

SAUNA DE LA BAZINUL DE ÎNOT ESTE FUNCȚIONALĂ

Dimensiune text

 

piscina bazin de inot acoperitVeşti bune pentru romaşcanii care sunt amatori de saună. Administraţia locală a anunţat că lucrările de realizare a unei saune în incinta Bazinului de înot – de lângă Sala Polivalentă – s-au încheiat. Miercuri, 30 martie, consilierii locali au aprobat şi cine are acces la saună şi în ce condiţii. Există şi o limită de vârstă pentru accesul la acest serviciu.

Astfel, cei care doresc să facă saună în complexul administrat de municipalitate trebuie să ştie că accesul se va putea face doar în intervalul orar în care programul de la Bazinul de înot este dedicat divertismentului, şi nu şi când se desfăşoară lecţiile de înot. Astfel, accesul la saună se face pe baza biletului de intrare, eliberat la casieria bazei sportive, după următorul program: de luni până vineri, între 19.00 şi 21.00, iar sâmbăta şi duminica, de la 17.00 la 21.00.

Atenţie, pentru că beneficiarii serviciilor de saună sunt persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani. Tariful de utilizare a saunei este inclus în tariful achitat pentru serviciile de înot – agrement.

Conform regulamentului aprobat miercuri de consilierii locali, „utilizatorii saunei îşi asumă întreaga responsabilitate cu privire la riscurile la care se expun cu privire la timpul de expunere la aburi, reglarea temperaturii şi starea de sănătate sau afecţiunile de care suferă, administratorul neavând nicio răspundere cu privire la aceste riscuri. Utilizatorii saunei au următoarele obligaţii: păstrarea curăţeniei şi a normelor de igienă, înaintea intrării în saună, beneficiarul este obligat să urmeze circuitul igienico-sanitar necesar, astfel încât ultima etapă să fie spălarea la duş, cei care folosesc sauna trebuie să utilizeze prosopul pentru a evita contactul corpului transpirat cu băncile de lemn, să nu intre în saună cu bijuterii din metal şi lentile de contact, să nu consume băuturi alcoolice, să nu deranjeze ceilalţi utilizatori şi să nu stropească – cu orice fel de lichid sau substanţă chimică sau ulei pentru saune – cuptorul”, se arată în regulamentul adoptat miercuri de consilierii locali.

COMENTARII

WORDPRESS: 0