Șase nemţeni au ajuns la închisoare, în weekend

Șase nemţeni au ajuns la închisoare, în weekend

Șantaj pedepsit cu trei ani de închisoare
Mită ca pe vremea comuniştilor: bani, băutură şi cafea
Deputatul Dorinel Ursărescu, condamnat la închisoare cu suspendare

 

inchisoare arest puscarieÎn acest sfârşit de săptămână, poliţiştii nemţeni au depistat şase persoane care posedă mandate de executare a pedepsei închisorii.

Vineri, 23 septembrie, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Ion Creangă au depistat, pe raza comunei Bozieni, un bărbat de 38 ani, din comuna Bozieni, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la 606 zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere fără drept de arbori.

Vineri, lucrătorii Postului de Poliţie Horia au depistat, pe raza comunei, un bărbat de 25 ani, din comuna Horia, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la trei ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Vineri, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurale nr. 7 Sagna au depistat, pe raza comunei Gâdinţi, un bărbat de 27 ani, din comuna Gâdinţi, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la un ani şi nouă luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire.

Vineri, lucrătorii Postului de Poliţie Piatra Șoimului au depistat, pe raza comunei, un bărbat de 24 ani, din comuna Piatra Șoimului, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la 12 luni, închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Vineri, lucrătorii Postului de Poliţie Ion Creangă au depistat, pe raza comunei, un bărbat de 28 ani, din comuna Ion Creangă, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la doi ani şi opt luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

Sâmbătă, 24 septembrie, la sediul Poliţiei municipiului Roman s-a prezentat un bărbat de 29 ani, din Gâdinţi, iar în urma verificărilor s-a stabilit că poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Toate cele şase persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Bacău.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!