Prima paginăActualitate

Șase incendii de vegetație uscată stinse joi de pompierii nemțeni

Șase incendii de vegetație uscată stinse joi de pompierii nemțeni

Dimensiune text

 

Pompierii au intervenit joi, 2 aprilie, pe teritoriul județului Neamț, pentru localizarea și lichidarea a șase incendii de vegetație uscată, în care a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 12,35 hectare, informează ISU Neamț.

Detașamentul Roman a intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, astfel:
– în localitatea Muncelu de Jos, din comuna Valea Ursului, a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ zece hectare;
– în localitatea Giurgeni, din comuna Valea Ursului, a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 6.000 de metri pătrați.

Detașamentul Tîrgu Neamț a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Oglinzi, din comuna Răucești, care s-a manifestat pe o suprafață de 0,5 ha.

Detașamentul Piatra Neamț a intervenit pentru stingerea a trei incendii de vegetație uscată, astfel:
– în localitatea Cândești a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați;
– în localitatea Negrești a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ un hectar;
– în localitatea Borșeni, din comuna Războieni, a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați.

La aceste misiuni au participat și voluntari din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență din localitățile în care s-au produs incendiile. Cauza probabilă de producere a acestor incendii a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise, mai precizează reprezentanții ISU Neamț.

Foto: ISU Neamț

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0