Sărbătoarea dulce a copilăriei, la Agrana

Copiii salariaţilor societăţii Agrana au fost invitaţi să petreacă Ziua Copilului în parcul de distracţii amenajat în curtea fabricii de zahăr. Toţi cei 120 de copii prezenţi au primit premii de participare. Fetiţele mai mici au primit cîte o păpuşă, iar băieţii – o maşinuţă. Copiilor mai mari li s-au oferit rachete de badminton – fetele – şi de tenis – băieţii. Cei mai talentaţi participanţi la un concurs de desene au primit tablete PC, bicicletă, aparat foto, playstation şi un iPod Shuffle.

 

Curtea societăţii Agrana s-a însufleţit vineri, 1 iunie, odată ce 120 de copii ai salariaţilor fabricii de zahăr au luat cu asalt parcul de distracţii amenajat special pentru ei, de Ziua Copilului.
Au răsărit, ca din pămînt, un castel magic, o piscină cu bile, jocuri gonflabile, animatori, clovni, personaje de poveste – Albă ca Zăpada, Spiderman, Mickey Mouse -, dar şi nenumărate alte atracţii propuse prin jocuri şi concursuri tematice, modelaj de baloane, pictat pe faţă, şi un adevărat spectacol de circ. Pentru a le face timpul petrecut împreună cu părinţii – lucrători la Agrana – şi colegii acestora, alături de reprezentanţii conducerii societăţii, cît mai plăcut, copiilor le-au fost oferite gustări, dulciuri şi sucuri.

Momentul de maxim interes şi emoţie a fost dictat de micii artişti participanţi la concursul de desene, tema sărbătorii – Ziua Copilului -, dar, mai ales, apartenenţa la marea familie a lucrătorilor Agrana fiind subiectele predilecte ale pictorilor. Talentul şi pasiunea participanţilor la concursul de desene au impresionat membrii juriului, ţinînd cont şi de faptul că, ştiind din familie despre Agrana şi produsele fabricii, au dat probă, unii dintre ei, de adevărată vocaţie pentru management şi marketing: au desenat intrarea în societate, cu sigla binecunoscută a firmei Agrana, au imaginat un stand de vînzare a dulciurilor şi sucurilor ce se produc şi cu zahărul fabricat la Agrana, iar baloanele de la o petrecere desenată purtau simbolul… zahărului Mărgăritar.

Dedicate Zilei Copilului şi cu intenţia de a sensibiliza organizatorii, desenele au atras premii pentru două categorii de vîrstă: artiştii cu vîrste de pînă la 9 ani au primit o tabletă PC – premiul I, o bicicletă -premiul II şi un aparat foto – premiul III; celor cu vîrste între 9-14 ani le-au fost oferite o tabletă PC – premiul I, un playstation – premiul II şi un iPod Shuffle – premiul III. Antrenaţi în jocuri şi întreceri, copiii i-au răsplătit, prin bucurie şi entuziasm, atît pe părinţi, cît mai ales pe organizatori.

Sper să păstrăm aceast frumos şi emoţionant obicei, de a petrece împreună cu salariaţii şi copiii lor Ziua Copilului. Este a doua oară cînd ne copilărim împreună, sper şi dorim să facem o tradiţie din această sărbătoare, răsplata pentru noi fiind bucuria fără egal a celor care, de fapt, ne bucură cînd se bucură. Meritul este şi al părinţilor lor, angajaţi ai societăţii, care fac posibile rezultatele, performanţele de zi cu zi, cele care dau prestigiul şi calitatea produselor ce poartă marca Agrana. Contează mult să fim o echipă, să ne folosim toate capacităţile, calităţile şi energia pentru ca marea familie Agrana să prospere, să reziste încercărilor de pe piaţă. Dorim ca această sărbătoare a copiilor să fie o permanenţă, ca stare, să ne mobilizeze şi să ne dea forţa de a ridica standardele produselor noastre. Entuziasmul celor mici este molipsitor, bucuria părinţilor răsplăteşte efortul celor care ne-au ajutat să organizăm această petrecere, iar nouă ne revine plăcuta misiune de a persevera în a crea condiţii încît şi la anul să poată fi posibilă o nouă întîlnire cu cea mai frumoasă perioadă a vieţii – copilăria„, a apreciat Gabriela Petrea, manager al Agrana România.


COMENTARII

WORDPRESS: 0