Prima paginăEducatie

Sărbătoare la Colegiul Tehnic „Danubiana”

Dimensiune text

Joi, 5 noiembrie, Colegiul Tehnic „Danubiana” din Roman sărbătoreşte 64 de ani de învăţământ tehnic şi 41 de ani de la ridicarea unităţii de învăţământ la rang de liceu. Elevii şi cadrele didactice vor marca aceste evenimente printr-o serie de activităţi educative, culturale şi sportive.

În holul corpului A al liceului este pregătită o expoziţie cu produse realizate de elevi, iar în laboratorul de fizică va fi organizat un „Târg de ştiinţe”, care constă într-o prezentare de proiecte şi experimente ştiinţifice. Totodată, liceul va organiza o sesiune de comunicări şi prezentări power point intitulată „Mari ingineri români”, o revedere a promoţiei 1995 şi un spectacol aniversar. Programul zilei cuprinde o paletă largă de concursuri: „Arta brutăritului românesc” (concurs profesional pentru elevii de la profilul industrie alimentară), „Fii cel mai bun” (concurs pentru elevii claselor de resurse naturale şi protecţia mediului), „Să ne plimbăm prin curtea liceului… şi altfel” (curse demonstrative de karting), „Identitate culturală” (prezentări power point despre obiceiuri şi tradiţii româneşti), activităţile „Mândru că sunt romaşcan” şi „Şcoala mea de ieri, azi şi mâine”, concursuri de şah şi sudoku, precum şi un concurs de cultură generală în limba engleză.

La activităţi sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor locale, foşti profesori şi elevi ai liceului, care vor evoca amintiri despre liceu şi dascălii acestuia.

COMENTARII

WORDPRESS: 0