HomeRoman

Șapte directori au fost scoși din Primărie în stradă

Romanul a fost împărțit în șapte zone, pentru fiecare dintre acestea fiind numit responsabil un director din Primărie. Primarul Leoreanu le va cere șefilor de zonă rapoarte săptămânale.

 

 

Șapte directori din Primărie se vor ocupa de șapte zone din oraș, prin dispoziția primarului. Laurențiu Dan Leoreanu a decis să împartă Romanul în șapte zone, pentru ca pe fiecare zonă în parte să existe o persoană care să monitorizeze și, implicit, un responsabil care să răspundă tuturor întrebărilor.

Prima zonă, adică centrul Romanului, cade în sarcina viceprimarului municipiului Roman, Lucian Micu. Zona 1 este delimitată de străzile Sucedava, Roman Mușat, Bogdan Dragoș și bulevardul Republicii.

Secretarul municipiului, Gheorghe Carnariu, se va ocupa de zona 2, adică de cartierul Petru Rareș. Această zonă este delimitată de străzile Petru Rareș, Sucedava, Artera Ocolitoare Roman-Vest și bulevardul Nicolae Bălcescu.

Arhitectul șef al municipiului, Ana Maria Alexe, va trebui să știe tot ce se întâmplă în zona 3, adică în cartierul Danubiana, delimitarea fiind de la strada Ștefan cel Mare până la bulevardul Nicolae Bălcescu.

City managerul Romanului, Ovidiu Bojescu, se va ocupa de zona 4 – zona industrială. Aceasta este delimitată de străzile Mihai Viteazu, Ștefan cel Mare și DJ 207A. Directorul tehnic al Primăriei, Dan Felician Ioniță, va avea grijă de cartierul Favorit, delimitat de străzile Bogdan Dragoș, Roman Mușat și râul Moldova.

Cartierul Anton Pann, adică zona dintre străzile Primăverii, Mihai Viteazu, Islazului, Republicii și Ștefan cel Mare intră în responsabilitatea directorului Direcției de Asistență Socială, Sorina Monac. Cartierul Bălcescu, cea de-a șaptea zonă, va fi sub coordonarea șefului Serviciului Voluntar Situații de Urgență, Daniel Ursu.

Fiecare dintre cei șapte directori responsabili de zonă va trebui să întocmească rapoarte săptămânale cu privire la problemele descoperite în sectorul de care răspunde. În plus, primarul Leoreanu va fi și el prezent în teren zi de zi, dar se va concentra pe investițiile aflate în derulare.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • G. Badarau 11 ani ago

    Asteptam si numerele de telefon sau adresele de email la care sa-i contactam pe domnii directori .

  • VICTOR 11 ani ago

    Smirodava in parohia cui este ? A lui …. Spataru ?

  • Probabil aşa se vor scoate şi cioatele…unele, cu vechime apreciabilă, altele..văruite(???!!!)
    şi se vor planta pomi, dar mai mărişori…nuielele cu înălţime sub 1m.şi subţiri se pun numai în păduri, unde au şanse de viaţă.
    Am avut o pepinieră de câteva milioane de puieti, crescuţi în parc,buni de plantat, dar s-au
    tăiat…o inconştienţă netaxată nici de Ocolul Silvic, la vremea respectivă.
    Dacă tot se inventariază-ce a mai rămas-ar fi bine să se facă aceasta şi la speciile rare de
    pomi şi la pomii-seniori,de valoare inestimabilă pentru oraşul nostru frumos!