Șapte candidaţi pentru postul de asistent la CPU

Șapte candidaţi pentru postul de asistent la CPU

 

Spitalul Roman - centrul de primire urgente - intrare CPUȘapte persoane au trecut etapa de selecţie a dosarelor pentru a ocupa postul de asistent la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman, însă numai două persoane au luat, la proba scrisă, nota minimă de trecere.

La proba scrisă, două persoane nu s-au prezentat la examen, iar trei au luat note sub 7, fiind, astfel respinse. Cea mai mare notă a fost 9.50, joi urmând să aibă loc şi interviul pentru cei doi candidaţi care au reuşit să treacă proba de cunoştinţe.

Marţi s-a încheiat şi examenul de ocupare a postului de asistent la Neonatologie, unde doi candidaţi au intrat în faza finală – cea a interviului, iar o singură persoană a fost admisă, cu media 8.82.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Nu stiu la ce va asteptati,,,,din partea acestor asistenti facuti ,,la norma,,pe banda rulanta,prin scolile din Roman???Acesta le este nivelul de pregatire,de cunostinte.Niciodata acesti ,,asa zisi asistenti,,nu se vor putea compara profesional cu absolventii scolilor din IASI,cu absolventii facultatii de asistenti de la U.M.F. IASI,cu cei pregatiti de scoala din Bacau.In Roman cei mai multi absolventi de scoala sanitara ,provin din foste femei de serviciu,infirmiere,vanzatoare,,,,care au terminat un liceu la seral,f.frecventa,ca vai de el,,,si atunci ce pretentii poti avea??????