Săptămâna și ședința de Consiliu Local

Săptămâna și ședința de Consiliu Local

 

Anul acesta, consilierii locali romașcani au fost convocați în ședințe cât pentru un mandat întreg. Pe lângă ședințele ordinare, cele ce se țin lunar, aleșii au mai fost chemați și de alte 2-3 ori pe lună la muncă, pentru a dezbate proiecte urgente.

Așa s-a întâmplat și marți, 7 noiembrie, când s-a convocat o ședință de îndată a Consiliului Local, cu două proiecte de hotărâre, cel urgent fiind alocarea sumelor suplimentare primite de la bugetul național și necesare funcționării învățământului.

La finalul ședinței, primarul Lucian Micu le-a mulțumit consilierilor că își fac datoria și vin de fiecare dată când sunt solicitați, precizând că există posibilitatea ca, tot săptămâna aceasta, să mai fie convocați la o dezbatere pentru rectificarea bugetară, deoarece creșterile salariale din acest an au „dat peste cap” preconizările inițiale de buget.

Anul acesta, consilierii locali au aprobat 244 de hotărâri de Consiliu Local, în timp ce în tot anul anterior s-au aprobat 270 de hotărâri. Cele mai multe ședințe din acest an s-au ținut în lunile iulie și octombrie.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0