Sancțiuni pentru încălcarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată

Sancțiuni pentru încălcarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată

Brățară de aur, găsită și predată Poliției Roman
Și-au pierdut permisul după ce au fost prinși conducând sub influența alcoolului
Un romaşcan a rămas fără lemne şi fără maşina cu care le transporta

 

bariera cale ferata cfr trenPoliţiştii de la transporturi şi de la rutieră au desfăşurat o acţiune pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor care se produc în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

La data de 11 octombrie, Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au coordonat o acţiune la nivel naţional, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale, în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

„Pentru abaterile constatate, poliţiştii nemțeni au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 19 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, iar 38 pentru alte încălcări ale legislaţiei rutiere. Pentru comiterea unor fapte ce atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut un permis de conducere”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!