Samsung J5 2017: ce spun cei care l-au achiziționat despre acest telefon

Samsung J5 2017: ce spun cei care l-au achiziționat despre acest telefon

Dimensiune text

 

 

Samsung J5 2017 este unul dintre cele mai apreciate și performante telefoane mid-range de pe piață. Se știe că producătorul sud-coreean, lider mondial în domeniul smartphone-urilor în fiecare an, neîntrerupt, din 2012 încoace, pune foarte mare accent pe calitate și pe performanțe neîndoielnice atunci când vine vorba de toate produsele sale, dar îndeosebi la telefoane.

La succesul de care se bucură acest telefon, ai fi curios să vezi ce părere au despre el cei care l-au achiziționat.

Pe site-ul eMAG, fiecare produs are rubrica ”Review-uri”. Samsung J5 2017 avea nu mai puțin de 430 review-uri (!!) și o medie a notelor de 4,58 din 5! Așa că am căutat să văd care sunt cele mai populare opinii ale celor care au încercat acest telefon, căruia cei de la Samsung i-au făcut o relansare și o remodelare în 2017, încercând să mai ”stoarcă” puțin din succesul avut.

Printre cele mai populare review-uri este cel al user-ului Dan Gabriel, care analizează, cu plusuri și minusuri, experiența cu Samsung J5 2017:

„Plusuri:
-Camera de 13 mp f1.7 pe spate si 13mp f1.9 pe fata face niste poze excelente
-Full metal
-Senzorul de amprenta se descurca foarte bine, scaneaza foarte rapid. Scaneaza chiar si cu ecranul inchis.
-Bateria tine foarte mult, pe mine ma tine 1 zi si 12 ore cu wifi pornit mai mereu, date, facebook, instagram, whatsapp, viber, youtube destul de mult si niste jocuri
-Se incarca foarte repede chiar daca nu are fast charging
-Suporta retele wifi de ultima generatie
-Vine cu android 7
-Este pe lista de update-uri la android 8
-Are senzor de luminozitate

Minusuri
-Ecranul HD (720×1280). Se putea si mai bine”

Corneliu Petrescu, un alt utilizator mulțumit de Samsung J5 2017, notează un amănunt pe care alții l-au omis:

„Am telefonul de puțin timp. Am optat pentru varianta duala. Spre surprinderea mea am constatat ca atunci când pentru sim-ul 1 este setata rețeaua 4G, sim-ul 2 se conectează pe rețeaua 3G, deci are consecutiv o rețea 4G și una 3G. Aspectul asta nu l-a menționat nimeni. Alt aspect pozitiv, telefonul este din metal. Foarte bun.”

Dann Sava este și mai entuziast:

„Baterie excelentă – 2 zile in utilizare extinsă. Semnal superior, internet super fast, Android 7.01 – ceva de vis – mai ales că protejează la maximum bateria.
Camerele bat S6. Foto ultra din toate pdv.
Difuzorul – mediu spre bun
Senzor amprentă – foarte fidel
Ergonomie- nota 10
Aspect – am mentionat. Seria va fi de referință.
Deocamdată este in topul telefoanelor mid-end pe care le-am deținut.
RECOMAND!!!”

Așadar, o mulțime de utilizatori mulțumiți. Nu e de mirare, așadar, că Samsung J5 2017 se menține și la mai mult de un an de la lansare în preferințele utilizatorilor de telefoane inteligente de buget redus. Tu ți l-ai cumpăra?

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0